Jornada intensiva d’Estratègies de Direcció de FASI i Infància i Família

06/05/2024 | FASI, Jornades i Congressos

Dijous i divendres 2 i 3 de maig FASI i Infància i Família vam realitzar una jornada intensiva d’Estratègies de Direcció a l’InOut de Barcelona. Totes les persones amb responsabilitats de direcció i coordinació de projectes i serveis de les dues fundacions van participar d’aquesta formació de dos dies de convivència.
Les directives es van submergir en una formació intensiva que va abastar temes com el lideratge, la gestió de grups, la planificació estratègica o la resolució de problemes, entre d’altres. La jornada va ser dissenyada amb l’objectiu de proporcionar eines pràctiques i estratègies efectives per afrontar els reptes que es presenten en el dia a dia de treball en les nostres fundacions. A més, la pernocta va afavorir un ambient propici per l’intercanvi de coneixements i l’enfortiment de les relacions entre persones.

Una jornada molt especial que no només va suposar un espai de formació sinó també un moment per conèixer-nos millor i enfortir els vincles que ens uneixen com a professionals i persones.