Serveis de l’entitat

Treballem perquè la infància que viu en entorns vulnerables puguin exercir el seu dret de créixer en família. Ho fem desenvolupant i gestionant projectes i serveis d’àmbit socioeducatiu i comunitari que milloren les competències i habilitats parentals i el benestar d’infants i joves.

Serveis

Cases d'infants

Recurs residencial d’intervenció socioeducativa que centra el seu treball amb membres de la família com a elements de canvi.

SIFE

El Servei d’Integració Familiar en Família Extensa (SIFE) s’encarrega de la valoració, la mediació i el suport a les famílies extenses.

SAIF

El Servei per a Adolescents i Famílies (SAIF) és un servei preventiu de l’Ajuntament de Barcelona que ofereix informació, formació i orientació a l'adolescència.

Criança

L’Espai Familiar és un servei adreçat a les famílies amb nadons i infants de 0 a 3 anys. És un espai grupal on es donen múltiples interaccions.

SIFALL

El projecte “Et fem costat" s’inspira en l’expertesa del projecte Casa d’infants, per realizar una atenció amb la mateixa metodología, però al propi domicili de les famílies.

Projecte IWI

IWI és un projecte pioner innovador a Catalunya, format per un equip de facilitadores, que té com a objectiu acompanyar les famílies interessades per a millorar el seu estat de benestar.