Inauguració de les oficines de IWI a Salt per Televisió de Girona 

18/06/2024 | FASI

Compartim amb vosaltres la notícia que va fer Televisió de Girona amb motiu de la inauguració de les oficines del projecte IWI a Salt, Girona.
 
Dijous les oficines de Girona del Projecte IWI van obrir les portes a tothom qui volgués conèixer més sobre aquest servei. Aquest projecte pioner innovador a Catalunya, format per un equip de facilitadores, té com a objectiu acompanyar les famílies interessades per a millorar el seu estat de benestar. 
 
IWI acompanya a totes aquelles persones amb fills i filles menors a càrrec que detecten dificultats dins de les seves pròpies famílies i tenen la voluntat d’afrontar-les. Amb aquesta visió l’IWI dona suport per tal d’ajudar les famílies a cercar i fer-se conscients de les persones que tenen al voltant: les seves persones de referència, les persones que estimen, el seu entorn i la seva comunitat, que els poden acompanyar en aquestes dificultats. 

Les oficines de Griona són al Carrer Ferran, número 4 de Salt. Pots seguir el projecte a l’Instagram: som.iwi i pots contactar mitjançant el correu: projecte_iwi@fasi.cat o el telèfon 679094727.